Header

Hermed 5 bud på, hvordan man kan forbedre sine muligheder for at blive en mere succesfuld blogger. Igen, jeg er ikke ekspert, men blot observerende og ved, hvad der i hvert fald har virket og virker for mig. Jeg håber, I kan bruge det til noget <3

PLANLÆG OG VÆR ORGANISERET

Den sidste måneds tid har været oversvømmet af forpligtelser, der kom i første række, og det går ud over bloggen. Så. Irriterende. Vi oplever vel alle at skulle stå til ansvar for 100 ting - lige på samme tid. Uanset hvor meget jeg ønsker, at bloggen skal komme først, er jeg stadig studerende og stræber selvfølgelig efter at blive færdig. Så snart jeg er ude på den anden side, er det jo en helt anden snak. Stadig er jeg meget organiseret som person og er nødt til at planlægge og lægge skema for mine hverdage, da jeg skal leve med en hukommelse, der ikke vil, som jeg vil.. Invester i et skema, en kalender eller vælg at lave en selv, for det hjælper. Skriv gode ideer ned til, hvad du kan blogge om (LÆS: 50 blog post ideas) og vær altid foran. Brug din tid fornuftigt.

E-MAIL TJEK

Den rareste følelse må vel være, når ens indbakke er så god som ny igen. Tjek altid for spam, uønsket post og vær sikker på, du aldrig nogensinde går glip af en vigtig mail (host, ASOS udsalg) igen. Få svaret på mails, så snart du opdager dem, udskyd dem endelig ikke, for lige pludselig ophober indbakken sig, så sørg for at holde god orden i den.

KEND DIN OG DIN BLOGS VÆRDI

Jeg ser dette i Facebook grupper og andre offentlige forums, og det er, at folk takker ja til alt for stort arbejde i forhold til 'høsten'. Nu ved jeg godt, at det at blogge ikke kun handler om penge, men når nogen ønsker at bruge dig til at arbejde for dem - om det er et 9-5 arbejde eller et online arbejde - er du nødt til at sikre dig, at pengene (eller produktet) er din tid værd. Hvis noget virker for billigt sluppet, så er det formentligt også billigt sluppet. Føl ikke, du er nødt til at acceptere hver evig eneste mulighed, der dukker op, bare fordi det er et tilbud - nogle gange respekterer brands dig mere for at have modet til at takke nej. Og nogle gange - bare nogle gange - kommer de måske endda tilbage med et bedre tilbud.

ARBEJD SAMMEN - IKKE MOD HINANDEN

Folk, der ikke blogger, har det med at pege os bloggere i én retning, og det er imod hinanden. Alle os bloggere hader hinanden. Løgn. Interessen for at blogge er vores lille perle, og derfor er vi nødt til at stå sammen om det, ikke arbejde imod hinanden.

BLIV VED!

Selv under de værste tider, er det vigtigt at blive ved. Keep on going. Det er måske lettere sagt end gjort, og alle siger det, men der er jo netop en grund til det - hvis du vil have noget, må du arbejde for det, og hvis du har sat dig for, at du skal blive Nr. 1 blogger verden over, så må du gøre noget ved det, for det kommer (desværre) ikke af sig selv.

STOP MED AT SAMMENLIGNE DIG SELV MED ANDRE

Nogle mennesker vil altid fremstå bedre end dig - det er bare sådan, verden hænger sammen. Ved du hvad? Nogle gange vil du være den, et andet menneske ser op til, uden du måske ved det. At sammenligne sig selv med andre vil aldrig gøre noget godt for dig. Lad dem gøre deres ting, mens du gør din egen. Vi er alle unikke på hver vores måde, så vær den bedste version af dig, som du nu kan være. (Der mangler vist en eller anden form for et inspirerende citat lige her..)

xoxo

Translate the post right here if you want to.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments