Header

Jeg tænkte, det var på tide med en beauty update. Mest fordi jeg er glad for at have fundet mig nogle produkter, der (endelig) gør noget godt for mig, så derfor vil jeg hellere end gerne dele dem med jer. Det skal understreges, at intet af dette er sponsoreret. Eller.. Mange af produkterne er sponsoreret af min dejlige mor, som oftest ikke kan lade være med at forkæle mig, hihi! Det er faktisk først lige gået op for mig, at alle produkterne kører i de lyserøde toner.. For meget?

For my lips: Begge er fra Dior 'Addict' serien. "Lip Glow" og "Lip Maximizer". Faktisk en nyere investering, som jeg er gået hen og blevet rigtig glad for. Den ene hjælper mig igennem vinteren (og nok også fremadrettet, no matter what season it is), og den anden gør dem bare sååå pæne at se på.

For my eyes: Maybeline "Lash Sensational" og Barry M "Showgirl". No need for explanation. Begge giver bambi-øjne-effekten. Så har man et brændene ønske om at ligne en bambi, er der her dobbelt op på det. Win win!

For my hair: Kevin Murphy "Angel Wash" (shampoo) og Angel Rinse (conditioner) samt min elskede Maison Pearson hårbørste. Min mor introducerede mig for Kevin Murphy, and thank God, she did that! Mit hår er ligefrem blevet smukt. Jeg tror virkelig, mit hår er mig taknemmelig, hver evig eneste gang jeg propper noget af heaven i det. It's a peace of PARADISE. Gør jer selv en tjeneste. Invester i Kevin Murphy. I ikke vil fortryde det!

For my body: Burberry Brit "Sheer". En klassisker, jeg længe har haft. Tuben er meget vel lille, men den er så også drøj i brug, hvilket vi jo godt kan lide..

xoxo

Translate the post right here if you want to.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments