Header

Godaften girls. Jeg har samlet lidt billeder fra min december måned, nu hvor det er lille juleaften, og jeg vil dele ud af lidt julestemning her på bloggen - det har der nemlig ikke været så meget af!

Jeg startede ud med julefrokost med fem dejlige veninder, det var simpelthen så hyggelig en aften, og vi havde det som altid så sjovt i hinandens selskab. Og gæt, hvem der fik mandlen - ja, MOI ;-) Dagen efter var jeg til L.O.C. koncert med to gode veninder, hvor vi gav den max gas og glemte alt om, at vi snart skulle starte på SRP opgaven..

Efter at have haft to dejlige aftener, kom SRP'en, og jeg kan faktisk ikke huske, hvad jeg har lavet ud over at ødelægge min døgnrytme, haha. Opgaven blev skrevet, og jeg blev færdig før tid, så det var rart. En fantastisk følelse at blive færdig.

Der var dog også lige min lillebrors fødselsdag midt i skrivetiden, hvor han blev fejret og hygget om med god mad. Det var rart, det var midt i skrivetiden, for jeg kunne til tider godt mærke, at det blev for meget bare at køre på med at sidde og skrive hele tiden.

Jeg gik på juleferie i onsdags, hvor der blev handlet de sidste julegaver ind, og derefter tog vi ind i Tivoli Friheden for at julehygge! Jeg havde bestemt mig for, at jeg bare skulle ind og se al den smukke dekoration samt mærke julestemningen, som jeg virkelig ikke har været i på noget som helst tidspunkt her i december. Jeg skal da lige love for, at det hjalp <3 Så når alt kommer til alt, har det nu været en meget god december alligevel!

Jeg håber, I hygger jer og slapper af lillejuleaften. Vi skrives i morgen, og hvis ikke - så vil jeg ønske jer glædelig jul <3

xoxo

Translate the post right here if you want to.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments