Header

Jeg tænkte, det var på tide med en update fra Benji <3

Siden jeg hentede ham hjem fra Tyskland sidste år i maj, er jeg blevet spurgt til hans race utallige gange, og det er jo også spændende at høre, hvad han er for én, for han er speciel - om han vil det eller ej ;-) Lige nu er der omkring 10 minier i Danmark, så lige præcis hans størrelse ses sjældent. Racen er Miniature Australian Shepherd, men idet der har været problemer med racenavnet, blev det først for lidt tid siden godkendt hos AKC (American Kennel Club), at de altså var Miniature American Shepherd, hvor de tidligere gik under Miniature Australian Shepherd. Så nu har racen endelig fået sin egen titel, men idet Australian Shepherd bliver brugt hyppigst, og som nogle stykker alligevel kender til, plejer jeg bare at sige, han er en australsk hyrdehund, når vi møder nye mennesker.

Jeg er vokset op med dyr og har haft hund(e) hele mit liv, så selvfølgelig kan jeg ikke leve uden menneskets bedste ven, hvilket også er grunden til, jeg hellere end gerne vil fortælle Gud og hvermand om min lille skat. Jeg er vist bare en stolt hundemor, kan man sige, haha. Han er den dejligste, mest glade hund, man kan møde, og jeg er så lykkelig over, han er i mit liv og beriger - ikke bare mig - men også så mange andre mennesker med hans smil, hans evige glade humør og KYS!

Kært barn har mange navne, og der er simpelthen ikke det, han ikke bliver kaldt. Fra Benji til Benson til Benner, Bennermand, Benne og så videre. I dag er han lige præcis 16 måneder, så han er stadig baby, hvilket også er grunden til, I selvfølgelig ikke slipper for babybilleder og billeder fra nu samt hans 1 års fødselsdag i april, hvor Kashmir var med som gæst. Det var lige før, Kashmir syntes, fødselsdagen var federe, end Benji syntes. Han var i hvert fald mere interesseret i, om der var noget spiseligt, end han var i alt pynten og opsætning. Det var Kashmir til gengæld helt vild med!

xoxo

Translate the post right here if you want to.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments