Header

Det er vist ved at være tid til at få rundet sommeren af med et lille tilbageblik på, hvad jeg egentlig fik tiden til at gå med.

Som nævnt i mit tidligere indlæg, nåede jeg lidt rundt omkring. Efter min sidste eksamen og bestået køreprøve, kørte vi til Søndervig i sommerhus. Min mormor og morfar havde sommerhus derude, da jeg var mindre, så jeg har været vant til at komme ude ved Vesterhavet siden spæd. Selvom jeg ikke er det helt store naturmenneske, har jeg altid nydt at komme derud, for det er der, man kan koble af og nyde, at vandet er så tæt på. Det er noget helt specielt og hyggeligt på sådan en helt uforklarlig måde. Og så nød Benji selvfølgelig at komme ned på stranden hver dag!

Derefter drog vi direkte til Madrid, hvor der blev shoppet og spist spansk mad i lange baner. Vi boede i centrum og lige ned til metroen, så vi var hele tiden på farten i nye områder. Spanien er skønt, og jeg drømmer allerede om at komme tilbage næste sommer. Vi oplevede alligevel en del ting, bla. Palacio Real og en zoologisk have lidt udenfor centrum. Det var så varmt, og det er lidt, som om jeg altid pakker det forkerte - så ZARA reddede mig med en helt ny sommer garderobe, idet de lige havde startet deres REBAJAS.. (Udsalg!) ;-)

Jeg nåede lige at være hjemme kort tid efter Madrid, før det sidste af min ferie stod på Fanø for første gang. Fanø har tre byer, og fra Nord til byen Sønderho, som vi var i, er der kun 12 km., så det er vist ikke lige sådan at fare vild. Naturen var anderledes, spækket med lyng og andet vildt ude på markerne, husene var lave, eftersom folk i gamle dage ikke blev særligt høje - min lillebror havde især problemer med at komme rundt i sommerhuset, for han er ok meget højere end os 'kvinder' i familien, haha. Vi boede i det hyggeligste sommerhus med egen have, hvor vi kunne sidde ude og nyde alle vores måltider. Vejret var så godt, og min mor havde på forhånd sagt: "Solen skinner altid på Fanø", men jeg tvivlede, eftersom vi kom fra noget øv regnvejr, men så snart vi nærmede os Fanø, var det ren sunshine. Det var også på Fanø, jeg endelig fik mig en god tan, så det har helt sikkert også noget at sige ;-) Det var en dejlig afslappet ferie, og jeg håber på at komme tilbage en dag. Fanø er noget helt specielt og skal opleves.

xoxo

Translate the post right here if you want to.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments